Productcategorieƫn X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Borsten liften

Vindt u dat uw borsten hangen? Zoals men het ook wel noemt “theezakjes” zijn geworden? Niet meer de vorm hebben die ze eerst hadden? Loopt u er al jaren mee rondt en wilt u nu eindelijk de knoop eens doorhakken en er iets aan gaan doen? Dat kan want ook daar is een oplossing voor!


Om uw borsten te liften zijn er verschillende mogelijkheden. Het dragen van een push-up beha met gel kussentjes of waterkussentje erin, borstversteviging crème, voedingssupplementen en natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om uw borsten te laten liften bij de plastische chirurg. Dit is met name geschikt voor vrouwen met een A, B, C cup en eventueel een D cup.


Door bijvoorbeeld uw leeftijd, zwangerschap of omdat u veel bent afgevallen, kunnen uw borsten verslappen. Er kan een diepe borstplooi ontstaan en zit de tepel vaak lager dan de borstplooi. Het bovenste gedeelte is min of meer leeg. Meestal komt dat doordat de hoeveelheid borstweefsel minder is geworden. De borsten zijn dan kleiner, slapper en hangen daardoor meer. Wanneer borsten tevens te weinig volume hebben, wordt het beste resultaat bereikt door een borstlift te combineren met een borstvergroting.


Als u een borstlift ondergaat maakt de plastische chirurg incisies rond de tepel en soms ook van de tepel naar de borstplooi en in de borstplooi. Teveel huid wordt weggehaald en de tepel wordt naar boven verplaatst waarbij indien noodzakelijk ook de vorm van de tepel gecorrigeerd wordt. De littekens die door de incisies ontstaan blijven zichtbaar. Een borstlift wordt uitgevoerd onder narcose.


Aan een borstverstevigende operatie zitten ongeveer dezelfde risico’s als aan iedere andere operatie. Uiteraard houdt een volledige narcose altijd een bepaald gezondheidsrisico in. Er is verder kans op nabloedingen, infecties en wond genezings problemen. Ook kan het gevoel van de tepel bij een uigebreide borstversteviging veranderen.

Waar staan wij voor? Methodes Shop Borsten Psychologie