Productcategorieën X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Borst oefeningen

Als u uw borstspieren stevig wilt houden, kunt u het beste borstoefeningen doen. Daarmee verbeterd de spankracht van uw huid en lijken uw borsten steviger. Helaas, geven oefeningen hangende borsten geen lift, maar uw borstspieren trainen is wel de manier om het zo lang mogelijk uit te stellen. De huid van uw borsten zijn van nature glad en strak en om dat zo te houden kunt u oefeningen doen. Het belangrijkste is dat uw borsten gezond zijn en dat u er tevreden mee bent.

Enkele efficiënte borstoefeningen:

Druk je handpalmen voor uw borst tegen elkaar en houdt dit zo lang mogelijk vast. Als u nu heel overdreven “iiiiiiiii” zegt en uw mondhoeken omlaag trekt, spant u de spieren van uw decolleté aan. 
Ga rechtop staan met uw voeten iets uit elkaar, strek uw armen opzij en buig uw onderarmen naar boven. Maak vuisten, en breng uw ellebogen voor uw gezicht naar elkaar toe. Probeer zoveel mogelijk kracht te zetten. U kunt de oefening zwaarder maken door in elke hand een halter te nemen.

Rek je 's ochtends uit en kruis je armen achter je nek. Neem je linker pols vast met de rechter hand en trek de linker voorarm naar beneden, terwijl je de schouders mooi recht houdt.

Druk de handpalmen tegen elkaar totdat de borstspieren zich aanspannen. Houd de spanning ongeveer 10 sec. vast om vervolgens even te ontspannen. U kunt beginnen met deze oefening 4 tot 5 keer te herhalen en dit rustig opbouwen tot 20 keer per oefensessie.

Pak twee haltertjes. Spreid uw armen en breng ze vervolgens omhoog tot de halters elkaar raken. Laat het nu weer langzaam zakken. Uw armen liggen gespreid breng ze vervolgens omhoog tot de haltertjes elkaar raken en laat ze weer langzaam zakken. Houdt uw ellebogen daarbij licht gebogen.

Ga regelmatig baantjes trekken in het zwembad, vlinderslag en borstcrawl zijn de effectiefste zwemslagen.
Roeien, tennis en volleybal zijn aanraders voor stevige borsten wanneer u het liefst samen met anderen actief bent.

Ga op uw knieën zitten en zet uw handen ter hoogte van uw schouders. Houdt uw rug recht, span de buikspieren goed aan en zak langzaam door de ellebogen tot je borst bijna de grond raakt. Herhaal dit tien keer.

Druk de handen voor de borsten tegen elkaar. Houdt uw duimen naar uw lichaam en de ellebogen horizontaal naar buiten. Druk uw handpalmen een paar tellen hard tegen elkaar en ontspan weer. Herhaal dit vijftien keer.

Helaas is er "zelf" niets meer aan te doen als uw borsten niet meer de stevige borsten of volle borsten zijn die ze waren. Dit zijn goede oefeningen om er voor te zorgen dat ze hun vorm behouden en het slap worden tegen gaan. Gelukkig zijn er wel genoeg natuurlijke borstvergrotings pillen, crème's en tabletten op de markt die u uw oude vormen weer terug kunnen geven als ze eenmaal slapper zijn geworden door de zwaartekracht of zwangerschap. Op deze site vindt u een selectie van de beste middelen om weer stevige lekkere borsten te krijgen. Ook groter 1 tot 2 cupmaten is niet uitzonderlijk!

Methodes Shop Psychologie Waar staan wij voor? Borsten