Productcategorieƫn X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Wat is de gemiddelde cupmaat

Veel vrouwen zitten met dezelfde vraag; “Zijn mijn borsten te klein?”, “Hangen mijn borsten?”, “Vind mijn partner mijn borsten wel groot genoeg?”, “Zijn mijn borsten normaal?”. Iedere vrouw zit wel met dit soort vragen.
Of de borsten nu groot of klein zijn, het is gewoon een feit dat een mooie décolleté wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en verleiding.


Kent u een vrouw die zich geen zorgen maakt over haar borsten? Waarschijnlijk niet, u bent dus niet de enige die met al deze vragen zit, of je borsten te groot of te klein zijn. We willen allemaal stevige en mooie borsten. Het geeft vrouwen ook meer zelfvertrouwen als ze met een grotere boezem kunnen rondlopen.
Borsten zijn er in alle soorten en maten. Sterker nog: geen enkele vrouw heeft twee identieke borsten. Het is een feit dat uw borsten veranderen naarmate u ouder wordt. Helaas, maar de borsten die u nu heeft, die heeft u over tien jaar niet meer.
Er is recent onderzoek gedaan naar de gemiddelde cupmaat van de Nederlandse vrouw. Uit het onderzoek blijkt dat 35% van de vrouwen ontevreden is over haar cupmaat. Maar wat is nu eigenlijk de gemiddelde borstomvang van de Nederlandse vrouw?

 

Cup AA of kleiner              3%
Cup A                             13%
Cup B                             31%
Cup C                             22%
Cup D                             15%
Cup E of groter              16%

 

 

Borsten Psychologie Waar staan wij voor? Shop Methodes