Productcategorieƫn X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Borstkanker onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 9 vrouwen voor haar 75e borstkanker krijgt. Door op tijd in te grijpen wordt de overlevingskans een stuk groter. Door regelmatig uw borsten te onderzoeken, leert u uw borsten beter kennen. En daardoor weet u beter hoe uw borsten aanvoelen en merkt u een verandering sneller op.

Onderzoekt u elke maand uw borsten op veranderingen, zoals knobbeltje? Of….hoort u ook bij de grote groep vrouwen die dat niet doet? Het is van belang om te weten wat regelmatig borstzelfonderzoek inhoudt. Dat het zelfs van levensbelang kan zijn!

Enkele feiten op een rij voor u:

  • 1 op de 9 vrouwen krijgt zelf met borstkanker te maken
  • Borstkanker wordt elk jaar bij meer dan 11.000 vrouwen ontdekt
  • 70% van deze nieuwe gevallen zijn vrouwen boven de 50 jaar.
  • Borstkanker is al jarenlang de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen.
  • Elk jaar sterven ca. 3.500 vrouwen aan borstkanker.

Het is bekend dat borstkanker in 90% van de gevallen door de vrouwen zelf word ontdekt. Wanneer u borstkanker vroegtijdig opmerkt heeft u de beste kansen op genezing of overleving, minder kans op uitzaaiingen en misschien een minder ingrijpende behandeling nodig.

Waar u het onderzoekt doet maakt niet uit, voor de spiegel in uw slaapkamer, in bad, onder de douche of in bed. Als u het maar 1 keer per maand doet, en op een plek waar u zich goed voelt.

Methodes Psychologie Borsten Shop Waar staan wij voor?