Productcategorieƫn X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Plastische chirurgie

Heeft u geen baat bij natuurlijke middelen voor  borstvergroting en borstversteviging? En heeft u geen bezwaar tegen een operatie? Dan kunt u nog altijd overwegen om een chirurgische operatie te ondergaan. Het zal u wel bekend zijn dat borstvergroting op dit moment een van de populairste ingrepen is in de plastische chirurgie.

Vollere borsten is een droom van iedere vrouw. Borstvergroting kan ook een van de oplossingen zijn voor een grotere cupmaat.

Het is heel belangrijk dat u zelf de borstvergroting wilt. Het is ook geen oplossing voor psychosociale of seksuele problemen. Borstvergroting kan om verschillende redenen gedaan worden: de ene borst is groter dan de ander, u vindt dat u kleine borsten heeft, etc.

Er zijn verschillende soorten prothesen voor een borstvergroting. Het meest wordt een siliconen-gel prothese gebruikt, deze prothese geeft een mooi resultaat omdat de vervormbaarheid en de veerkracht overeenkomen met die van natuurlijk borstweefsel. Ook zijn er nog de zoutwater prothesen, ze hebben wel het nadeel dat ze harder en minder vervormbaar zijn dan de siliconen prothesen. Hierdoor kan er een minder natuurlijke resultaat ontstaan.

Het borstimplantaat dat gebruikt gaat worden en de operatietechniek zullen afhankelijk zijn van uw wensen en het advies van uw plastische chirurg.

De operatie op zich is een relatief kleine ingreep. Via een sneetje in de huid wordt een prothese van een met u afgesproken aantal cc in de borst gebracht. Het sneetje kan aan de onderkant aan de borst worden gemaakt, aan de onderrand van de tepel of aan de onderrand van de oksel.  De operatie duurt ruim 1 tot 2 uur en wordt onder gehele narcose uitgevoerd.

Borstweefsel wordt niet verwijderd, ook de melkklieren blijven behouden, dus er kan dan nog steeds borstvoeding worden gegeven. Het is van te voren niet te zeggen hoe lang een prothese mee gaat, maar over het algemeen word een prothese vervangen na 10 tot 15 jaar.

Vergeet niet dat er altijd risico’s zijn en complicaties kunnen optreden.  De complicaties die zich kunnen optreden is een reactie op de narcose, er kan bijv. een bloeding of een infectie ontstaan. Deze kunnen tot een minimum beperkt worden als er correct te werk word gegaan. De kans op infectie is 1-2%. Een kans op een allergische reactie is er ook. De eerste weken mag u niet sporten en zwaar werk doen, dit kan namelijk leiden tot vormverandering, pijn etc. Vraag de risico’s en complicaties goed na aan uw chirurg.

Psychologie Shop Waar staan wij voor? Methodes Borsten