Productcategorieƫn X Tabletten Gel
Bekijk onze producten

Psychologie

Vrouwen worden steeds onzekerder, dit komt mede door de media zoals televisie, magazines, posters die overal hangen. Vrouwen worden op deze manier aangespoord om te voldoen aan het schoonheidsideaal. Maar ook wordt ons zelfvertrouwen voor een groot deel bepaald door hoe we onszelf zien, ons zelfbeeld.

Voor veel vrouwen gaat een gevoel van zelfvertrouwen, levenslust en levenskracht samen met een optimaal figuur. Veel vrouwen hebben dit gevoel van zelfvertrouwen en genoegen kunnen waarmaken door voor een borstvergroting te kiezen, maar op deze website vind je ook andere methodes. Vrouwen laten niet alleen hun borsten vergroten om te voldoen aan het schoonheidsideaal van mannen maar ook voor zichzelf. Borstvergroting is iets wat je voor jezelf moet doen en zeker niet voor iemand anders.

Een van de kenmerken van het ouder worden is dat uw huid minder elastisch wordt. Dit merkt u meestal aan uw borsten. Ze worden slapper en gaan hangen. Borsten en tepels zijn er in alle vormen en maten. De meeste borsten zijn peervormig, en de tepels verschillen ook nogal van elkaar, zowel de kleur als de grootte. De borsten van de vrouwen zijn meestal ongelijk van vorm en grootte.

Mannen vinden de vrouwelijke borsten aantrekkelijk en kunnen seksueel opgewonden raken van het zien of aanraken van borsten. Borsten zijn een secundair geslachtskenmerk van de vrouw en hebben ook seksuele functies. Vrouwen kunnen ook seksueel opgewonden raken van het feit dat hun partner tijdens seksueel contact de borsten stimuleert.

Er zijn genoeg mannen die de voorkeur geven aan een vrouw met kleine borsten, dat vinden ze sexier en spannender. Wat ik hiermee wil zeggen is dat: De meeste mannen niet zullen afknappen op wat kleinere borsten. Ze zullen eerder afknappen op een onzekere, verlegen vrouw die zich schaamt voor haar kleine borsten.
Welke vrouw droomt er nou niet van om mooie volle borsten te hebben? Vrouwen raken nooit het idee kwijt dat borsten stevig en groot moeten zijn. Daarom worden veel vrouwen onzeker als ze niet meer hebben dan twee erwten op een plank.

Vind u uw borsten te klein? Vindt u dat uw borsten in de loop der jaren zijn gaan hangen? Voelt u zich onzeker? Trekt u daarom geen strakke truitjes meer aan? Draagt u een beha met vulling? Als u denkt dat er niets meer aan te doen is heeft u het volkomen mis……

Waar staan wij voor? Methodes Borsten Psychologie Shop